Motionsturnering i Strängnäs Lördag den 13 April 2019

Strängnäs Volleyboll bjuder in till en motionsturnering i 6-manna – herrhöjd. Detta är den sista planerade för säsongen.

Vi har spelat utan domare och seedning görs så gott vi kan inför varje tävling. Vi har uppmanat till överseende med orena slag men att vi ska var noga med nät(också en risk). Inga krav på siffror.

Om man inte har ett helt lag eller många spelare så anmäl dom som vill spela så försöker vi sätta ihop så många lag vi kan till tävlingen.

Karinlundshallen har vi 4 banor så vi sätter gränsen vid 16st lag. Blir det många lag spelar vi nog 2 set och kanske på tid i gruppspelet (kom med förslag på upplägg). Därefter A och B slutspel.

Vi har även haft fritt med byten om man vill ha rullande eller byta på vanligt vis. Spel på herrhöjd har vi haft, men givetvis skulle det bli flera lag som önskar lägre höjd så kan vi fundera på det.

Anmäl så hoppas vi att vi syns den 13 April.

Datum lördag 13 April

Samling: Klockan 0900 samling och därefter första matchstart.

Plats: Karinslundsskolan I Strängnäs. Sundby vägen 7.

Parkering: på grusplanen vid den stora arenan bredvid.

Lag: lagen får mixas hur man vill

Kafe: vi kommer ha försäljning av varmamackor, smörgåsar, kaffe, dryck, frukt, godis mm

Kostnad: 0 kr

Max antal 16 st så först till kvarn

Anmälan: till fredrik(at)strangnasvolleyboll.se, 070-3780797

Intresse för Vänskaps Beach?
Tänkte höra om det finns intresse att vi anordnar motsvarande turnering för Beachen? Förslag är 19 eller 20 maj i Strängnäs/Mariefred. Ide: 2-4 spelare per lag, inga fingerslag över eller pet, döma själva, ingen kostnad, gruppspel+slutspel (heldag).