Vi har varit på cup i helgen!

På fredagen åkte vi till Örebro för att ha cup och kolla på landslagsmatch Sverige mot Norge. matchen var jättebra och Sverige vann. På kvällen åkte vi till en skola där vi skulle sova. Arvid fick astmaanfall precis när vi skulle somna. Då var Arvid och Peter tvungna att åka till akuten, men allt gick bra. På morgonen så åkte vi till olika hallar. Killarna vann alla sina matcher vi vann bara en av fyra. På kvällen så hade alla lag disko i Tegelbruket. Det fanns klättervägg, volleybollplan, film och disko. Det tyckte alla var jätteroligt! När vi kom hem var alla supertrötta och vi somnade nästan på en gång. På söndagen spelade tjejerna 2 matcher men förlorade båda. Sen åkte Fredrik Matilda Juni & Johanna och hejade på killarna, men killarna vann ingenting Heller. smiley
Skrivet av: Juni, Matilda och Johanna

Jag och Peter tackar för att vi fick låna dessa fina ungdomar under helgen. Alla har varit så snälla och duktiga, hoppas fler följer med nästa år – bra kämpat!smiley

Stort tack också till Linneas föräldrar som hjälpte till på lördagen och hejade på tjejerna.

Kram
Fredrik